Blijvende herinneringen bij Sanne Smits Fotografie

F.A.Q / Vragen? 

F.A.Q / Vragen?

VEEL GESTELDE VRAGEN (F.A.Q.)

Wat kost een fotoshoot?
De prijzen van een shoot staan onder het hoofdstuk prijzen (zie hierboven)

Hoe krijg ik de foto's te zien na de shoot?
Dezelfde avond of de volgende dag krijg je per email al een impressie van een aantal foto's te zien (als ik ze mag delen op Facebook) en binnen 3 werkdagen later krijg je een link via email met toegang tot een online  fotogalerie waar u de onbewerkte en geselecteerde foto's kunt bekijken en bestellen. Na bestelling worden ze bewerkt en via wetransfer naar u toegestuurd. Evt. afdrukken of andere producten volgen later.

Hoeveel foto's worden er gemaakt?
Afhankelijk van het door jullie gekozen fotopakket zal het aantal foto's verdubbeld worden. Alles is afhankelijk van verschillende factoren. 

Waarom niet alle foto's die gemaakt zijn tijdens een shoot online?
Ik bespreek al in de studio welke foto's jullie/jou aanspreken en beoordeel ze hierna op kwaliteit, scherpte en compositie zodat je echt alleen een keus hoeft te maken uit de allerbeste. De bewerkte foto's bewaar ik nog 5 jaar.

Wat kosten de foto's ?
Er zijn naast digitale bewerkte en op hoge resolutie foto's ook afdrukken en/of andere fotoproducten zoals foto op canvas of hout, uiteraard van hoge kwaliteit door topleveranciers beschikbaar. Ik kan u hierin adviseren en voorbeelden laten zien zodat uw herinnering voor later ook lang mooi blijft. 

Hoe krijg ik de fotobestanden?
 Via online galerie maak je de keuze.  Je krijgt ze dan via wetransfer toegezonden indien alle bestanden al betaald zijn. Je kunt eventueel ook nog meer foto's dan het aangegeven pakket kopen, hiervoor betaal je uiteraard extra.

Wanneer kan ik komen voor een fotoshoot in de studio?
Fotoshoots kunnen op:
Alle ochtenden gebruik ik voor fotobewerking of voor pasgeboren baby's te fotograferen op locatie, wellicht is er wel een gaatje indien uw voorkeur de ochtend heeft!

Newbornshoots vinden alle ochtenden plaats. Zwangerschapsshoots worden ingepland op Woensdagmiddag om: 14.00 uur of 15.00 uur en op
Zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur elk uur.
Geef bij contact/reservering (liefst meerdere) uw voorkeursdag en data op.

Hoelang van te voren moet ik reserveren?
Dit ligt helemaal aan wanneer je precies de shoot zou willen (welke dag en periode en hoe flexibel jezelf in je tijd zit) Zaterdagen zitten het snelst vol en als je een zwangerschapsreportage of newbornreportage wil, adviseer ik je echt een dikke maand van te voren te reserveren.

Wat moet ik aandoen bij een fotoshoot?
Mijn advies, Dress to impress oftewel feestelijk. Neem altijd 2 kledingsetjes mee (casual/sportief & feestelijk) vergeet je sieraden niet. Vermijd coltruien en zoveel mogelijk zwart (mits doorzichtige stof) Probeer als je met meer op de foto gaat een beetje te "blenden"qua kleur met de anderen. Je mag je ze vaak omkleden als je wilt. Op de meeste foto's komen je voeten niet op, hierom is het goed mogelijk dat er gevraagd wordt je schoenen uit te doen.

Heb jij kleding of andere accesoires in de studio?
Ik heb geen echte kleding zoals jurken oid beschikbaar maar wel wat jasjes voor zwangerschapsreportage en wat spullen zoals lintjes, doorzichtige doeken en een bandeau top. Ook zijn er vele manden, emmers waarin kindjes worden gezet die nog niet zelfstandig kunnen zitten, haarspullen zoals bandjes en mutsjes zijn ook aanwezig om vrij te mogen gebruiken. 

Kan mij omkleden tijdens de fotoshoot?
Jazeker, zovaak als je wilt en er is een aparte kleine omkleed/toilet ruimte beschikbaar

Krijg ik bij elke fotoshoot visagie en hairstyling?
Standaard zit er geen visagie bij. Deze is apart erbij te boeken met of zonder hairstyling, vraag erna.

Kom je ook op locatie?
Ja, elke locatie is denkbaar en mogelijk. Zowel voor portretten, zwangeren, gezinnen als zakelijke opdrachten. Mail mij voor een offerte op maat.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee
Follow @SanneFotografie