Blijvende herinneringen bij Sanne Smits Fotografie

Newborn reportage bij je thuis of in de studio 

Newborn reportage bij je thuis of in de studio

Newbornfotografie is een specialisme die je aan een profesional moet overlaten. Sanne is ervaren, geduldig en heeft de juiste spullen om de reportage comfortabel en vooral veilig uit te voeren. Heerlijk bij je thuis en of in de studio (ik kom tot 14 dagen oud bij je thuis) newbornreportage is tot 21 dagen nog te boeken (dan alleen in de studio)  


Sanne neemt zelf alle benodigde spullen mee zoals achtergronden, dekens, mandjes, mutsjes en haarbandjes waar u zelf terplekke uw keuze uit kunt maken maar u mag ook naar de studio komen indien uw woning niet helemaal geschikt is en waar u bovendien ook meer keuze heeft uit de talloze achtergronden en props. De fotoshoot in de studio is ook goedkoper en is van alle gemakken voorzien. Wees welkom!

Newbornreportage wordt met alle zorg, aandacht, ervaring, veiligheid, comfort en in alle rust gemaakt en deze prachtige blijvende herinnering is mogelijk om bij u thuis te maken (met daglicht) of u komt naar de studio (flitslicht)

Met de bewerkte digitale foto's kan je zelf doen wat je ermee wilt en zo groot afdrukken als je wenst, deze zijn namelijk op hoge resolutie. 

Waarom tot 14 dagen?

Eigenlijk is de beste leeftijd rond 1 week oud want na 1 week wordt een baby steeds allerter, wakkerder en veel minder flexibel om in allerlei poses te leggen zonder dat zij er wakker van worden. Hoe eerder je de shoot hebt ingepland hoe makkelijker je kleine zal zijn en meer zal slapen en dus minder "last" zal ervaren. Het welzijn en temperatuur van het kindje staat ten alletijden voorop. Mocht je kindje te vroeg geboren zijn, dan kan je rond de uitgerekende datum ongeveer een newbornshoot boeken, maar wellicht eerder. Kortom, reserveer tijdens je zwangerschap al een plekje of probeer het enkele dagen na geboorte (hierbij geen garanties).

Uitleg over prijspaketten en informatie stuur ik u graag in een flyer per mail zodat u uitgebreid kan bekijken hoe het gaat en wat mogelijk is.

Heb je al een zwangerschapsreportage bij mij geboekt? Dan krijg je 10% korting op de newbornsessie!

Vraag via email sannesmitsfotografie@live.nl naar de informatieflyer met meer info over zo'n reportage en prijzen bekijk op mijn facebookpagina veel meer gemaakte foto's www.fb.com/sannesmitsfotografie

 


Website by Folibee
Follow @SanneFotografie